Thursday 12 February 2015

New York Fashion Week, Watch Online!

It is here, New York Fashion Week starts today. You can watch the shows online, so don't miss it :) Continue reading to find out more!

A je to tady, dnes začíná New York Fahion Week. Přehlídky můžete sledovat online, takže si to rozhodně nenechte ujít :). Čtěte dál a dozvíte se více!

Today, you can watch BCBGMAXAZRIA,  Tadashi Shoji, Desigual, Tome and more.
Tomorrow,  you can look forward to Orley, Rebecca Minkoff (can't wait :) ) and of course many more designers. During the upcoming days, there will be designers such as DKNY, Carolina Herrera, Hervé Léger by MAXAZRIA, La Petite Robe, Badgley Mischka, Michael Kors, Ralph Lauren and much much more.
I am especially curious to see Rebecca Minkoff, Badgley Mischka, BCBGMAXAZRIA and to get to know designers I haven't heard of before. So for me, fashion week is about new wave of inspiration and knowledge :)

Where to watch it and how to stay updated? Check out the link below to see the NYFW schedule and watch online. Enjoy and get inspired :)


Dnes můžete sledovat BCBGMAXAZRIA,  Tadashi Shoji, Desigual, Tome a mnohem víc.
Zítra se můžete těšit na  Orley, Rebecca Minkoff (na tu jsem vážně zvědavá! :) ) a samozřejmě další. Během následujících dní budou následovat designéři jako DKNY, Carolina Herrera, Hervé Léger by MAXAZRIA, La Petite Robe, Badgley Mischka, Michael Kors, Ralph Lauren a mnohem mnohem více.

Já se obzvláště těším na Rebecca Minkoff, Badgley Mischka, BCBGMAXAZRIA a na poznání nových designérů, o kterých jsem nikdy předtím neslyšela, prostě nová vlna inspirace a poznání :)

Takže, kde můžete přehlídky a jednotlivý rozvrh designérů sledovat? Klikněte na odkaz níže a najdete kompletní rozvrh i zdroj, kde budou přehlídky k vidění :) Hezkou zábavu a plno inspirace :)



Love,
 Natalia

No comments:

Post a Comment

Follow

Instagram